.

fredag 21 augusti 2009

lördag 15 augusti 2009

Gott resultat


Kräftkungen är nöjd

fredag 14 augusti 2009

Kräftor


Blåser som vanligt

söndag 9 augusti 2009




Semestern är slut....var tvungen att åka upp ikväll och fiska lite öring.....Fick 4 st men alla fick simma vidare. /Anders

onsdag 5 augusti 2009

Kvällsöring


Fiskade öring men en av mina pojkar ikväll. Robin fick ett gäng men alla fick friheten åter...Perfekt kväll, helt vindstilla och massor av vak.
/Anders

Gösfiske på Viken

Jag och min gode vän Pierre var ute på Viken i går kväll. Pierre har stuga vid Viken och har sin båt i Bjurbäckens hamn. Vi åkte ut vid 9-tiden och det var en underbar vindstilla kväll. Vi började med att fiske betena från ytan och ner till 5 meters djup. Vi fiskade med Rapala Magnum 15 och 18 cm i färgerna Silver Makrill och Firetiger. Efter ett par bomhugg så utlösarna löste ut så bestämde jag mig för att hålla i ett av spöna. I och med att vi har flätlina på rullarna så kände man perfekt hur rapalan wobblade. Vi fiskade i 1.3 knop och jag drog sakta spöt fram och tillbaks för att få lite olika gång på wobblern. När klockan var 00.45 så gände jag hur draget slutade wobbla och sekunden senare kände jag en tung stöt i spöt. MOTHUGG! Jag kände hur spöt bugade och det var en stor fisk som nappat. Efter ca 10 minuters bändande så var gösen redo för håven. Efter en perfekt håvning av Pierre så låg mitt nya PB på durken. Exakt 7.0 kg vägde gösen och den tog på 15 cm firetigern. Nedan kan ni se lite bilder från denna lyckade göskväll. ANDERS "SHINE ON"

Vilken kväll




Vad skall vi välja för drag??